Meer fans door communicatie

Meer fans …
In Noord-Limburg willen we samen steeds meer inwoners in beweging brengen. We willen meer fans van sport en bewegen, actieve inwoners en vitale verenigingen. Ons doel is 1 fan per dag er bij! Maar hoe doen we dat?

… door communicatie
Meer fans krijgen we door gerichte, originele en relevante communicatie en marketing. Dat betekent met goede content en verhalen én de inzet van de juiste (online) tools. Wij zijn Koplopers helpt daarbij in Noord-Limburg, onder meer door het Koplopers Communicatieplatform. Wil jij ook koploper worden met communicatie en activatie? Kom dan naar de Koplopers Inspiratietrip op dinsdag 28 november! Samen gaan we aan de slag met de volgende thema’s: social media, video content, storytelling, eSports en evenementenmarketing.

Dinsdag 28 november
19.00 tot 21.30 uur, locatie in het hart van het Pius Park,  Het Bouwens. Min. Calsstraat 10 Panningen

Kom ook!
De bijeenkomst is voor wethouders, beleidsmedewerkers, JOGG regisseurs, projectleiders, communicatiemedewerkers, betrokkenen bij verenigingen en partners actief in Noord-Limburg. Het is bedoeld voor professionals en vrijwilligers die aan zet zijn om meer (jonge) mensen in beweging te brengen door middel van communicatie en marketing.

Aanmelden
We nodigen je van harte uit voor de Koplopers Inspiratietrip. Wil je er bij zijn? Deelname is gratis.

Klik hier om aan te melden