over

Wat in maart 2017 begon met meer samenwerking tussen sportverenigingen onderling, is uitgegroeid tot een samenwerking met het hele gebied van Jong Nederland Panningen tot aan Tiny Kepegchel en de Piushallen. Wonen, bewegen, leren en zorg worden met elkaar in verbinding gebracht. Het resultaat is de realisatie van een fantastisch groen belevings- en ontmoetingspark voor iedereen! Pius Park, beweegt ontspanningen!

PiusPark_website_tijdlijn_liggend
PiusPark_website_tijdlijn_staand

uniek

De plannen zijn prachtig, maar wat maakt Pius Park nu zo bijzonder?

  • Door samenwerking en verbinding tussen alle betrokken partijen, ontstaat een krachtig en bloeiend Pius Park waar ontmoeten centraal staat.
  • Pius Park staat voor het ‘Goede Leven’: een samenleving waar men oog heeft voor de verschillende dimensies van positieve gezondheid, waaronder bewegen, mentale fitheid, zingeving, kwaliteit van leven, participatie en het dagelijks functioneren.
  • Dankzij de samenwerking ontstaat een toekomstbestendig gebied, met dito verenigingen waar onderwijs, wonen en zorg gebruik van kunnen maken.
  • Het gebied voorziet in een lokale en regionale functie met de juiste faciliteiten en multifunctionele gebiedsinrichting.
  • Duurzaamheid als groene draad. Wij nemen de verantwoordelijkheid om verantwoord en duurzaam samen te werken. Goed voor mens, natuur én maatschappij.

Kortom, Pius Park is een uniek park dat op bijzondere wijze tot stand is gekomen. Daar mogen we samen trots op zijn! Wil jij ook een steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op!